Yengeye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Sayfa İçeriği: Yengeye Doğum Günü Mesajı, Yengeye Doğum Günü Mesajları, Yengeme Doğum Günü Mesajı
Bugün içinden geçirdiğin tüm güzel dileklerin gerçek olsun. Doğum günü pastandaki yanan mumların hayatını ışıl ışıl yapsın. Güzel yengem doğum günün kutlu olsun.

Sana doğum günüde tek bir gül vermek isterdim. Neden mi? Güzelim diye geçinen gül seni görünce güzelliğinden utansın diye. Yeni yaşın kutlu olsun yengem.

Hem içten hem dıştan tüm içtenliğimle doğum günün kutlarım. Yeni yaşın kutlu olsun yenge.

Böyle bir yengeye sahip olduğumuz için çok şanslıyım. İyi ki varsın yengeciğim, doğum günün kutlu olsun.

Abimin aşkısı, annemin biricik gelini, benimde en kıymetli yengem doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşında eskisi gibi her zaman güler yüzlü olman ve her zaman mutlu kalman dileğiyle doğum günün kutlu olsun canım yengem.

Yenge doğum günün kutlu olsun, sen hediyelerin en güzeline sahipsin ama benim sana hediye alacak beş kuruşum bile yok. Abim para gönderirse hediye alırım bak.

Her zaman mutlu ve neşeli olman dileklerimle iyi ki doğdun yengeciğim. Nice mutlu yıllara…

Rüyaların en güzelini görürken Rabbimin sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun canım yengem.

Benim melek gibi kalbi temiz, yüreği güzel, güler yüzlü yengemin bugün doğum günüymüş bize de doğum günü mesajı gönderip kutlamak düşer.

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. İyi ki varsın iyi ki doğdun yengeciğim.

Yenge sakın kanma onlara doğum günü, pasta hediye deyip seni kandırıyorlar bir yaş daha yaşlandın haberin olsun . Acı ama gerçek.

Sana dünyanın en değerli hediyesini vermek isterim ama nasıl seni sana verebilirim ki canım yengem. Doğum gününü kutlar ömür boyu mutluluklar dilerim.

Her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirmesini dilerim. Nice güzel doğum günlerine güzel yengem…

Bugün dilediğin ve senin için hayırlı olan tüm isteklerin gerçek olsun, gülen yüzlerin her zaman gülsün. Yeni yaşın hayırlı olsun.

Benim tek yengem var o da sensin, beni ben gibi anlayan tek insan var o da canım kadar sevdiğim yengem. İyi ki varsın, iyi ki benim yengemsin. Doğum günün kutlu olsun yengeciğim.

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun canım yengem.

Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın. İyi ki benim yengemsin, iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun biricik yengem.

Abim ile birlikte huzur ve mutluluk içinde yeni yeni yaşlar geçirmeniz dileğiyle doğum gününü kutlar özlemle güzel yanaklarından öperim.

Yarınların bugünden daha güzel olsun, hayat sayfan her zaman mutlulukla dolsun, gülmekten gözlerinden yaş gelsin. Canım yengem doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. Doğum günün kutlu olsun bitanecik yengem, nice senelere.

Sevdiklerin yıldızlara benzer, birçoğunu her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını bilirsin. Bende uzaktayım ama her zaman sizinleyim. Sizi çok seviyorum, doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve dilediğin gibi yaşayacağın bir ömrün olsun, geçmişe baktığın zaman keşke yerine iyi ki diyebileceğin bir mazin olsun. Güzel yengem doğum günün kutlu olsun.

Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni unutturmasın. Doğum günün kutlu olsun Bitanecik yengem.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, özgüven ve başarıyı da eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp tüm dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım. En güzel doğum günü senin olsun canım yengem.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini hızla tırmanırsın. Doğum günün kutlu olsun biricik yengem.

Abim ne kadar çok şanslı değil mi yenge, çünkü senin gibi biriyle evlenmiş . Sen bu dünyada tanıdığın en iyi insandan çok daha iyi birisin. Sen her şeyin en güzeline layıksın. Doğum günün kutlu olsun yengem.

Benim iyi kalpli güler yüzlü yengeciğimin doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yıllara inşallah.

Doğum gününde sana en güzel hediyeyi vermek isterdim ama param yok. Bu yüzden sadece doğum gününü kutluyorum. İyi ki varsın yengem.

Dünyanın en iyi kalpli meleği doğum günün kutlu olsun. Kalbinin güzelliği hayatına yansısın, yüzün hep gülsün, eğer bir gün ağlarsan o da sevincinden olsun.

Hep yeni yaşın diye kandırıyorlar bak insanı ve unutma her geçen gün ölüme yaklaşıyorsun. Yani ortada kutlanacak bir şey yok ama yine de doğum günün kutlu olsun.

Aramızda olsa da mesafeler, gönüllere set çekemez dağlar, yengemin bugün doğum günü gidemesem de unutmam mesajını gönderirim. Nice mutlu yıllara.

Senin gibi bir yengem olduğu için çok şanslıyım. Hem yengemsin, hem candan arkadaşım. İyi ki varsın yengeciğim doğum günün kutlu olsun.

Böyle zeki, çalışkan, akıllı, güzel, güldüğü zaman çevresine mutluluk veren bir kayının olduğu sürece senin doğum günün hep iyi geçer. Doğum günün kutlu olsun yengeciğim.

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana yapraktan sarma yaptım konacak tencerene

Yorumlar

Popüler Sözler

Teyzeden Yeğene Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Görümceye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info