Bacıya Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Sayfa İçeriği: Bacıya Doğum Günü Mesajı, Bacıya Doğum Günü Mesajları, Bacıma Doğum Günü Mesajı
Hayatta o kadar çok mutlu olasın ki mutluluktan gözlerinden hep yaşlar aksın, senin değerini bilmeyenlere o yaşlar sadakan olsun. Canım bacım doğum günün kutlu olsun.

Sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu geçireceğin bir yılın olsun. Bundan sonra ömrünün her günü mutlu ve neşeli geçsin. Doğum günün kutlu olsun.

Bugün biricik bacımın doğum günü ben nasıl unuturum onun doğum gününü, gelemedim boynuna sarılıp doğum günün kutlu olsun bacım diyemedim ama bacıma doğum günü mesajı göndermeyi de unutmadım. Allah sana yaşamın en güzelini versin. Doğum günün kutlu olsun.

Dilediğin gibi ve gönlüne göre bir yıl olması dileğiyle doğum gününü kutlarım canım bacım.

Unutma ki aramızdaki mesafeler sadece kilometreden ibarettir. Sen her zaman benim kalbimdesin. Doğum günün kutlu olsun Bacım.

Sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu geçireceğin bir yılın olsun. Bundan sonra ömrünün her günü mutlu ve neşeli geçsin. Doğum günün kutlu olsun.

Kardeşlerin arasında her zaman kavga, gürültü olsa da, kardeşler asla birbirine küsmez, unutmaz. Senin yerin her zaman bende özel olacaktır. Doğum günün kutlu olsun.

İyi doğdun ve iyi ki benim bacımsın. Senin gibi bir bacım olduğu için Yüce Mevla’ya ne kadar şükretsem azdır. Doğum günün kutlu olsun bacım .

Bugün tüm dileklerinin gerçek, geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel ve seni mutlu edecek şekilde olsun biricik bacım. Nice mutlu yıllara.

Benim biricik bacım var o da sensin. Biricik bacımın doğum gününde ona mesaj gönderip doğum gününde kutlamayacaksam varsın ölsün benim abiliğim.

Hayatın hep başarılarla geçsin, her daim yüzün gülsün, mutluluk en yakın arkadaşın olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirecek şekilde olmasını dilerim güzel bacım. Sağlıklı mutlu, huzurlu yıllara doğum günün kutlu olsun .

Senin gibi dünyalar güzeli bir bacıya kardeş olmak herkese nasip olmaz. Sana doğum gününde dilediğin ve istediğin tüm dileklerinin gerçek olması temennisiyle mutlu yıllar dilerim.

Yaşadığın güzel günlerden daha güzel günlerin olsun. Yaşayacak olduğun günlerin geçmiş günlerini aratmasın. İyi doğdun bacım.

Doğum günün ya bugün güzel dilekler seni bulsun, dilediğin tüm dileklerin gerçek olsun. Yüzün her zaman gülsün. Doğum günün kutlu olsun biricik bacım.

Bugün senin doğum günün belki herkes hatırlamaz ama senin her zaman seven ablan hiç unutmaz. Güzel bacımın doğum günü kutlu olsun.

Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi, kar beyaz tüylerinde gülümseme var. Doğum günün kutlu olsun.

Bu bir doğum günü mesajı sana mutluluklar dilemek ve şans getirmek için burada. Şimdi bırak mesajı okumayı hemen gözlerini kapat ve bir şey dile. Doğum günün kutlu olsun bacım.

Yeni yaşında da eski yaşında olduğu gibi her zaman gülmen ve mutlu olman dileğiyle doğum günün kutlu olsun. olarak bacıların doğum gününü kutlarız.

Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun canım bacım!

Yanında olamasamda sen hep kalbimdesin dünyalar güzeli bacım iyiki doğdun.

Doğum günün kutlu olsun bacım nice senere.

Güncelleme: -20 Mart 2021

Yorumlar

Popüler Sözler

Teyzeden Yeğene Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Görümceye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Yengeye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info