Dedeye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Sayfa İçeriği: Dedeye Doğum Günü Mesajı, Dedeye Doğum Günü Mesajları, Dedeme Doğum Günü Mesajları
Yeni yaşın hayırlı olsun, mutluluklar seninle olsun. Bu yeni yaşında hayallerin gerçek olsun. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

Hayatın gökkuşağı gibi olmalı rengarenk, başarıların yıldızlar kadar bol, yüzün hep gülücük dolu olsun. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun biricik dedem.

İçindeki dünya huzurla dolsun, yarınların bugünlerinden daha güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dedem.

365 sayfalık bir öykü daha başlıyor. Her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır ve mutluluk de adına. Nice güzel öyküler senin olsun. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

İnşallah yeni yaşında güler yüzünü ve neşeni hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun biricik dedem.

Doğduğunda güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle mutlu yaşa. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım dedem.

Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan. Bil ki unutulmadın. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

Hatırlar mısın doğduğun günü? Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara canım dedem.

Nice yaşlara, doğum günün kutlu ve mutlu olsun biricik dedem. İyi ki doğdun.

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

Bugün tüm dileklerinin gerçek olması en büyük dileğim. Nice mutlu yıllara biricik dedem.

Yeni yaşında umutların gerçek, gerçeklerin mutlu, mutlulukların sonsuz olsun! İyi doğdun canım dedem.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. İyi ki doğdun bitanecik dedem.

Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte. Görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. İyi ki doğdun canım dedem. Doğum günün kutlu olsun!

Yeni yaşının sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Doğum günün kutlu olsun biricik dedem.

İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Sevgi ve mutluluk dolu daha nice doğum günleri dilerim canım dedem.

Hani bir selam beklersin ya uzaklardan kimden olursa olsun. Bu selam sana seni unutmayandan olsun. Doğum günün kutlu olsun biricik dedem.

Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Nice mutlu yıllara canım dedem.

Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun iyi ki benimlesin canım dedem.

Yeni yaşında hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileklerimle. İyi ki doğdun canım dedem.

Bugün umutların daha güzel olmalı, hayatı daha çok sevmelisin, çünkü sen bugün doğdun. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dedem.

Bırak düşünmeyi, bırak üzüntüyü, at içinden bütün kötü duyguları. Bugün senin doğum günün üfle hadi mumları. Doğum günün kutlu olsun biricik dedem.

Her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirmesini dilerim. Nice güzel doğum günlerine biricik dedem.

Doğum günün kutlu olsun biricik dedem, hep böyle güzel melekler doğsun.

Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dedem.

En kötü günün böyle olsun, doğum günün kutlu olsun canım dedem. Nice mutlu yıllara.

Gülmek için mutlu olmayı beklememek lazım, belki gülmeden ölürüz. Hep gülümsemen dileğiyle, iyi ki doğdun canım dedem.

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene. Mutlu yıllar bitanecik dedem.

Yeni yaşının sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

Beni çözen alim olur, seni çözen şair olur. Doğum günün ya bugün güzel dilekler seni bulur. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini hızla tırmanırsın. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dedem.

Anlamaz ki kimse beni, bilemez ki içimdeki sevgiyi. İçten bir söz bu söylediklerim, doğum günün için bütün iyi dileklerim. İyi ki doğdun bitanecik dedem.

Samimiyetiyle kendini herkese sevdiren, masumiyetiyle herkesi kendi gibi sanan, ama ne olursa olsun yüzünden gülümseme eksik olmayan bitanecik dedem. İyi ki doğdun.

Takvimlere baktım bir daha senin doğum gününü gösteriyor bugün. Benim için çok özel ve anlamlı bir gün. İyi ki doğdun, iyi ki varsın bitanecik dedem.

Doğum gününden sonra yeni bir yıla merhaba diyeceksin. Hayatına yeni bir sayfa açman dileğiyle. Mutlu yıllar bitanecik dedem.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, özgüven ve başarıyı da eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp tüm dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım. Mutlu yıllar bitanecik dedem.

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

İyi ki doğdun bitanecik dedem. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hakettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun!

Doğum günün kutlu olsun, mutluluğun bir ömür boyunca sürsün. Nice mutlu yıllara biricik dedem.

Keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim. Doğum günün kutlu olsun biricik dedem. Nice mutlu yıllara.

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun canım dedem.

Güncelleme: -20 Mart 2021

Yorumlar

Popüler Sözler

Teyzeden Yeğene Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Görümceye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Yengeye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info