Asker Arkadaşına Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Sayfa İçeriği: Asker Arkadaşına Doğum Günü Mesajı, Asker Arkadaşına Doğum Günü Mesajları, Asker Arkadaşıma Doğum Günü Mesajları
Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı. Sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin. İyi ki doğdun biricik asker arkadaşım.

Gülmek senin için bir tutku olsun eğer bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun. Mutlu yıllar canım asker arkadaşım.

Doğum günün kutlu olsun canım asker arkadaşım, hep böyle güzel melekler doğsun.

Doğduğunda güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle mutlu yaşa. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun biricik asker arkadaşım.

Bilmem hiç yalan dolan, böyle yaşarım ben inan. Sevgim hediyem olsun sana. İyi ki doğdun bitanecik asker arkadaşım, nice mutlu yıllara.

Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileklerimle. Doğum günün kutlu olsun biricik asker arkadaşım!

Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın. İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun bitanecik asker arkadaşım.

Kalbin, hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin. Doğum günün kutlu olsun canım asker arkadaşım.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice mutlu yıllara bitanecik asker arkadaşım.

Hatırlar mısın doğduğun günü? Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara canım asker arkadaşım.

Sevmeyi sevilmeyi hak eden yüreğinle hayata hoş geldin. Doğum günün kutlu olsun biricik asker arkadaşım.

Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Doğum günün kutlu olsun bitanecik asker arkadaşım.

Benim için hayatta iki şey önemlidir, biri sen diğeri özgürlüğüm. Özgürlüğüm için canımı, senin için özgürlüğümü feda ederim. Doğum günün kutlu olsun canım asker arkadaşım.

Yine mutlu, yine umutlu, yine sevgi dolu nice yıllara, doğum günün kutlu olsun bitanecik asker arkadaşım.

Yeni yaşını tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılaman dileklerimle. İyi ki doğdun bitanecik asker arkadaşım.

İnşallah yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar ve sevgilerin en güzelini tadarsın. Nice mutlu yaşlara biricik asker arkadaşım.

Keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim. Doğum günün kutlu olsun biricik asker arkadaşım. Nice mutlu yıllara.

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin. İyi ki doğdun canım asker arkadaşım, nice mutlu yıllara.

Her doğum günün de bir adım daha yaşlanıyor olsak da, bu günü yaşama inat çocukça yaşayalım birlikte. Doğum günün kutlu olsun biricik asker arkadaşım.

Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, suyun damlasında, bazen yanımdasın bazen rüyamda ama hep aklımdasın sakın unutma. Mutlu yıllar canım asker arkadaşım.

Gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Doğum günün kutlu olsun biricik asker arkadaşım.

Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni unutturmasın. Doğum günün kutlu olsun bitanecik asker arkadaşım.

Doğum günün kutlu olsun, yarının bugününden daha mutlu olsun. Nice mutlu yıllara bitanecik asker arkadaşım.

Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hıç bir şeyin seni üzmemesini dilerim. Doğum günün kutlu olsun canım asker arkadaşım.

Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayatı tüm güzellikleriyle yaşamanı istiyorum. Nice yaşlara biricik asker arkadaşım, doğum günün kutlu olsun.

Rüyaların en güzelini görürken Allahın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun canım asker arkadaşım.

Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle canım asker arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun!

Beni çözen alim olur, seni çözen şair olur. Doğum günün ya bugün güzel dilekler seni bulur. Doğum günün kutlu olsun biricik asker arkadaşım.

Anlamaz ki kimse beni, bilemez ki içimdeki sevgiyi. İçten bir söz bu söylediklerim, doğum günün için bütün iyi dileklerim. İyi ki doğdun bitanecik asker arkadaşım.

Dünyada birçok insan vardır, kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi gülüyor, kimi ağlıyor, ama tüm güzelliklere layık biri var! O da şu anda bu mesajı okuyor. Nice mutlu yıllara bitanecik asker arkadaşım.

Nice yaşlara, doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım asker arkadaşım. İyi ki doğdun.

Doğum günün kutlu olsun canım asker arkadaşım. Nice mutlu yıllara.

Bilmem hiç yalan dolan, böyle yaşarım ben inan. Sevgim hediyem olsun sana. İyi ki doğdun canım asker arkadaşım, nice mutlu yıllara.

Rüyaların en güzelini görürken Allahın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun biricik asker arkadaşım.

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye, unutma ki her yaşın ayrı bir güzelliği var. Doğum günün kutlu olsun canım asker arkadaşım.


Yorumlar

Popüler Sözler

Teyzeden Yeğene Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Görümceye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Yengeye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info