Biradere Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Sayfa İçeriği: Biradere Doğum Günü Mesajı, Biradere Doğum Günü Mesajları, Biraderime Doğum Günü Mesajları
Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz doğum günün kutlu olsun biricik biraderim.

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin. İyi ki doğdun biricik biraderim, nice mutlu yıllara.

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım biraderim.

Anlamaz ki kimse beni, bilemez ki içimdeki sevgiyi. İçten bir söz bu söylediklerim, doğum günün için bütün iyi dileklerim. İyi ki doğdun canım biraderim.

Dilerim yeni yaşında neşeni hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun biricik biraderim. Nice mutlu yıllara.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice mutlu yıllara canım biraderim.

Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hıç bir şeyin seni üzmemesini dilerim. Doğum günün kutlu olsun canım biraderim.

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın, iyi ki doğdun bitanecik biraderim.

Huzur ve neşe hayatında güzel bir anı olarak kalsın, yaşadığın her gün birbirini kıskandırsın. Doğum günün kutlu olsun canım biraderim.

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı. Sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin. İyi ki doğdun canım biraderim.

Ümitlerin mutlulukla pekişeceği, gülücüklerin hiç bitmeyeceği, sevgi, sağlık ve huzur dolu bir yıl olması dileğiyle. Nice mutlu yaşlara biricik biraderim.

Üzgünüm, belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle beraber kutluyorum. Yakında görüşmek üzere, Nice yaşlara biricik biraderim.

Deniz değil ki gönlüm dalgaları kıyıya vursun. Doğum gününü unutmadım haberin olsun. Nice mutlu yaşlara bitanecik biraderim.

Bütün hayallerin umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul ve doğum günün kutlu olsun biricik biraderim.

İnşallah yeni yaşında güler yüzünü ve neşeni hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun biricik biraderim.

Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun biricik biraderim.

Hatırlar mısın doğduğun günü? Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara bitanecik biraderim.

Her zaman mutlu ve neşeli olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım biraderim.

Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin. Doğum günün kutlu olsun canım biraderim.

Belki çok uzaktayım, yanında değilim ama bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım. İyi ki doğdun biricik biraderim.

Sağlık, mutluluk, huzur ve başarı seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun biricik biraderim.

Yeni yaşının sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun biricik biraderim.

İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin canım biraderim. Doğum günün kutlu olsun.

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa. Nice yaşlara biricik biraderim.

Dünyada birçok insan vardır, kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi gülüyor, kimi ağlıyor, ama tüm güzelliklere layık biri var! O da şu anda bu mesajı okuyor. Nice mutlu yıllara bitanecik biraderim.


Yorumlar

  1. Guzel bir platform aradıgım sözleri buldum sagol admin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Sözler

Teyzeden Yeğene Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Görümceye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Yengeye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info