Dünüre Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Sayfa İçeriği: Dünüre Doğum Günü Mesajı, Dünüre Doğum Günü Mesajları, Dünürüme Doğum Günü Mesajları


Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa. Nice yaşlara canım dünürüm.

Hayatta en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki gününden daha güzel ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice yıllara bitanecik dünürüm.

Beni çözen alim olur, seni çözen şair olur. Doğum günün ya bugün güzel dilekler seni bulur. Doğum günün kutlu olsun biricik dünürüm.

Samimiyetiyle kendini herkese sevdiren, masumiyetiyle herkesi kendi gibi sanan, ama ne olursa olsun yüzünden gülümseme eksik olmayan biricik dünürüm. İyi ki doğdun.

Varlığın varlığım, sebebin sebebim, niyetin niyetimdir, yanımdasın ya bundan ötesi yok. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dünürüm.

Rüyaların en güzelini görürken Allahın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun canım dünürüm.

İnsanlar tek bir şey düşünmez çok şey düşünür. Düşündüklerini gerçekleştireceğin bir yıl olsun. İyi ki doğdun canım dünürüm.

Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dünürüm.

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın canım dünürüm. Mutlu yıllar.

Yeni yaşında yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dünürüm.

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun canım dünürüm.

Dünyada birçok insan vardır, kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi gülüyor, kimi ağlıyor, ama tüm güzelliklere layık biri var! O da şu anda bu mesajı okuyor. Nice mutlu yıllara bitanecik dünürüm.

Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte. Görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. İyi ki doğdun biricik dünürüm. Doğum günün kutlu olsun!

Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun iyi ki benimlesin canım dünürüm.

Takvimlere baktım bir daha senin doğum gününü gösteriyor bugün. Benim için çok özel ve anlamlı bir gün. İyi ki doğdun, iyi ki varsın bitanecik dünürüm.

Mutlu ve neşeli olman dileklerimle. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dünürüm!

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dünürüm.

Yeni yaşını tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılaman dileklerimle. İyi ki doğdun bitanecik dünürüm.

Tüm hayatımız boyunca yanyana ve hep beraber olmak dileğiyle. Seni yüreğim kadar çok ve derinden seviyorum. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dünürüm.

Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, suyun damlasında, bazen yanımdasın bazen rüyamda ama hep aklımdasın sakın unutma. Mutlu yıllar bitanecik dünürüm.

Yeni yaşında ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileklerimle. İyi doğdun bitanecik dünürüm, nice mutlu yıllara.

Doğum gününden sonra yeni bir yıla merhaba diyeceksin. Hayatına yeni bir sayfa açman dileğiyle. Mutlu yıllar biricik dünürüm.

Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni unutturmasın. Doğum günün kutlu olsun bitanecik dünürüm.

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Doğum günün kutlu olsun canım dünürüm.

Sevdiklerin yıldızlara benzer, birçoğunu her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını bilirsin. Doğum günün kutlu olsun biricik dünürüm. Mutlu yıllar.


Yorumlar

Popüler Sözler

Teyzeden Yeğene Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Görümceye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Yengeye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info