Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Sayfa İçeriği: Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajı, Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajları, Kız Kardeşime Doğum Günü Mesajları
Bir dakika için seni düşünen biri olduğunu bil ve sevincini hisset! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun canım kız kardeşim. Nice mutlu senelere.

Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun canım kız kardeşim!

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın, iyi ki doğdun canım kız kardeşim.

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Doğum günün kutlu olsun canım kız kardeşim.

Gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Doğum günün kutlu olsun canım kız kardeşim.

Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz doğum günün kutlu olsun bitanecik kız kardeşim.

Huzur ve neşe hayatında güzel bir anı olarak kalsın, yaşadığın her gün birbirini kıskandırsın. Doğum günün kutlu olsun bitanecik kız kardeşim.

Yaşa, Sev, Gül… Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun canım kız kardeşim. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara.

Üzgünüm, belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle beraber kutluyorum. Yakında görüşmek üzere, Nice yaşlara bitanecik kız kardeşim.

Keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim. Doğum günün kutlu olsun biricik kız kardeşim. Nice mutlu yıllara.

Doğum günün kutlu olsun, yarının bugününden daha mutlu olsun. Nice mutlu yıllara biricik kız kardeşim.

Hayatının geri kalanı su gibi berrak olsun. Doğum gününde tuttuğun tüm iyi dilekler gerçek olsun. İyi ki doğdun canım kız kardeşim.

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun biricik kız kardeşim.

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun biricik kız kardeşim.

Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileklerimle. Doğum günün kutlu olsun biricik kız kardeşim!

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun. Doğum günün kutlu olsun bitanecik kız kardeşim.

Yeni yaşında melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. İyi ki doğdun bitanecik kız kardeşim.

Hatırlar mısın doğduğun günü? Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara bitanecik kız kardeşim.

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun biricik kız kardeşim.

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki bir tanem her gün yağmur yağardı. Nice mutlu yıllara bitanecik kız kardeşim.

Bırak düşünmeyi, bırak üzüntüyü, at içinden bütün kötü duyguları. Bugün senin doğum günün üfle hadi mumları. Doğum günün kutlu olsun canım kız kardeşim.


Yorumlar

Popüler Sözler

Teyzeden Yeğene Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Görümceye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info

Yengeye Doğum Günü Mesajları - www.esozlerim.info